BetterWords Text & Translation


Go to content

Main menu:


Over ons

Nederlands

BetterWords Tekst & Vertaling is een professioneel en flexibel tekst- en vertaalbureau met als specialisatie zakelijke teksten in het Engels en Russisch.

U kunt bij ons terecht voor het schrijven en redigeren van teksten in een aantal talen, het vertalen van teksten, en voor een Russische tolk om u te begeleiden en te ondersteunen bij congressen, presentaties en zakelijke bijeenkomsten.

Sinds 2009 zorgen wij bij BetterWords Tekst & Vertaling, samen met ons netwerk van tekstschrijvers, vertalers en tolken, dat klanten op een professionele manier geholpen worden om het optimale effect uit uw teksten en zakelijke contacten te halen.

De mensen achter BetterWords Tekst & Vertaling hebben een indrukwekkende internationale carriere opgebouwd in het Verenigd Koninkrijk, Japan, ItaliŽ en Nederland. Ons netwerk van tekstschrijvers en vertalers bestaat uit freelancers met vele jaren ervaring op het hoogste niveau.

Wij werken met klanten uit verschillende sectoren en zijn thuis in vele branches. BetterWords Tekst & Vertaling besteedt evenveel zorg aan zowel kleine als grote opdrachten.

Neem contact met ons op voor meer informatie en offertes: info@betterwords.nl© 2011 BetterWords Text & Translation. All rights reserved. | info@betterwords.nl

Back to content | Back to main menu