BetterWords Text & Translation


Go to content

Main menu:


Tolken

Nederlands

BetterWords Tekst & Vertaling heeft een uitmuntende tolk in Irina. Zij heeft meer dan 20 jaar ervaring op het hoogste niveau. Irina heeft simultaan getolkt voor oud-president van de Sovjet-Unie Michail Gorbatsjov en de vroegere minister van buitenlandse zaken van Rusland Igor Ivanov tijdens live BBC televisie uitzendingen.

Als beŽdigd tolk voor het Britse Foreign & Commonwealth Office heeft Irina ook gewerkt met vele politici, kunstenaars en zakenmensen uit Wit-Rusland en Azerbeidzjan. Irina is ook een beŽdigd tolk voor het Britse Immigration Tribunal.

Ze heeft veel ervaring in het tolken in de offshore energie sector en werkt in vele Europese landen en in de landen van de vroegere Sovjet-Unie. Irina heeft ook als tolk gewerkt voor een aantal Tsjernobyl liefdadigheidsinstellingen in het Verenigd Koninkrijk.

Irina tolkt voor BetterWords Tekst & Vertaling tussen Engels en Russisch en tussen Engels en Wit-Russisch.

Irina aan het werk

Enkele voorbeelden van Irina's tolkervaring:

- Op 7 maart 2002 werd Michail Gorbatsjov, voormalig president van de Sovjet-Unie, geÔnterviewd voor BBC televisie over o.a. Tsjernobyl, Afghanistan, de val van de Sovjet-Unie, en zijn visie op Vladimir Poetin. Klik
hier om de video van het interview te zien en Irina'aan het werk te horen.

- Op 2 maart 2003 vertelde de toenmalige Russische minister van buitenlandse zaken Igor Ivanov aan de BBC dat Rusland het gebruik van het vetorecht in de VN Veiligheidsraad om een oorlog in Irak te voorkomen, niet uitsloot. Klik
hier om een video van het interview te zien met Irina als tolk.


© 2011 BetterWords Text & Translation. All rights reserved. | info@betterwords.nl

Back to content | Back to main menu